8 Mart 2010 Pazartesi

kadınlar gününüz kutlu olsun!


Bu kadınlar gününde de Sarıgül'den başka kadınlar günümüzü kutlayan olmadı. Sarıgül sağolsun mavi çöp poşetlerine sarılmış kenarları siyahlaşmış gülleri kapımızın önüne istif olarak bırakmış. Artık apartmanda kaç kadınsanız seçip birer tane alırsııız demişler. Allah razı olsun.

Peki aslında kadınlar gününde kadınların normal günlerden daha çok görsel ve işitsel tacize uğradığını bilior muydunuz?

Evet kadınlar için hiçbirşe ifade etmeyen bugünde tüm kadınlar evde, okulda, sinemada, ofiste heryerde "erkeklerin niye günü yok varsa yoksa kadınların günü cık cık" söylemlerinden "bugün kadınlar günüymüş, hadi gız bugün bulaşıkları ben yıkiim hioha"dan "kadınlar günü nerde kutlanıyo biz erkekler olarak katılıcaz hioha" esprilerine kadar türlü işkncelere maruz kalıyor.

E kadından ve aileden sorumlu bakanı Selma Kavaf olanın gagası boktan kurtulmazmış. Bu arada eşcinsellik tedavi edilebilen bir hastalıkmış. Peki Kavaf olmak?

Herşey bir yana bu kadınlar gününün en büyük bombası James Cameron'un götünde patladı. Sen milyon dolarlık film yap, yeni ırk yarattım diye gerine gerine gez, törende en iyi film kessin benim diyip konuşmanı hazırla. Oscar'ı zamanında beğenmeyip boşadığın eski karın alsın.

E evren taraf tutmuyor, I see you later alligator.

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder